Смартфонът Samsung Galaxy A8s може да бъде предварително поръчан при

...
Смартфонът Samsung Galaxy A8s може да бъде предварително поръчан при
Коментари Харесай

Първият смартфон на Samsung с малък отвор за камерата вече може да бъде поръчан

Смартфонът Samsung Galaxy A8s може да бъде авансово поръчан при цена $435 .

Samsung стартира да приема поръчките за закупуването на своя първи смарт телефон с малко отверстие в Infinity-O екрана, предопределено за предната камера. Продажбите стартираха в Китай, като се предлага единствено версия с 6 GB оперативна памет и 128 GB флаш-диск. Цената на тази настройка е почти $435.



Смартфонът се предлага от онлайн ритейлъра JD.com, който предлага модели със наследник, черно-зелен и сив градиентен цвят на корпуса. По-късно ще излезе и версия с 8 GB оперативна памет и 128 GB флаш-диск, само че нейната цена към този момент не е оповестена.

Samsung Galaxy A8s е оборудван с 6,4-инчов екран с резолюция 2340х1080 пиксела. Основната камера е тройна, с резолюция 24+10+5 мегапиксела. Резолюцията на предната единична камера е 24 мегапиксела. Скенерът за пръстови отпечатъци е подложен на задния панел.

Хардуерната настройка включва процесора Snapdragon 710, 6 или 8 GB оперативна памет, 128 GB флаш-диск и слот за microSD карти до 512 GB. Захранването се реализира от акумулаторна батерия с потенциал 3400 mAh. Поддържат се две SIM карти, 4G VoLTE, Wi-Fi (802.11ac) (2.4/5GHz), Bluetooth 5, NFC, GPS. Има USB Type-C порт. Устройството работи под ръководството на операционната система Android 8.1 Oreo.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР