Смартфонът Realme GТ Master Edition е съвместим с 5G ULTRA

...
Смартфонът Realme GТ Master Edition е съвместим с 5G ULTRA
Коментари Харесай

Realme GТ Master Edition допълва 5G гамата на А1


Смартфонът Realme GТ Master Edition е съчетаем с 5G ULTRA мрежата на А1
(снимка: А1 България)

Смартфонът Realme GТ Master Edition е новото попълнение в листата от устройства на А1, съвместими с най-бързата у нас 5 G мрежа – 5G ULTRA (по данни на Ookla). Моделът има висококачествени екран, отлична камера и функционалности за бързо зареждане.

Realme GТ Master Edition разполага с 6,43-инчов Super AMOLED екран със 120 Hz периодичност на освежаване. Батерията от 4300 mAh устоя през целия ден даже и при интензивна приложимост, а с функционалността за бързо зареждане може да възвърне потенциала си до 100% единствено за 33 минути, съгласно проби на производителя.

А1 продава realme GТ Master Edition в комплект с портативна батерия ttec ReCharger, с която потребителите в придвижване могат да заредят изцяло смарт телефона малко над два пъти.

Realme GТ Master Edition разполага с 6,43-инчов Super AMOLED екран на 120Hz
(снимка: А1 България)

За продуктивността на Realme GТ Master Edition се грижи 8-ядрен процесор Qualcomm Snapdragon 778G. Този чипсет е съчетаем с 5G ULTRA на А1 и разрешава на смарт телефона да се оправи с гигабитовите скорости на мобилната връзка, които мрежата поддържа.

Макар това да не е тъкмо геймърски телефон, комбинацията от мощен процесор, 8GB RAM памет и 256GB място за предпазване разрешава и много занимания за феновете на игрите.

Realme GТ Master Edition е оборудван с тройна съществена камера с AI благоприятни условия
(снимка: А1 България)

Цените на Realme GТ Master Edition стартират от 24,99 лв. на месец в композиция с тарифен проект Unlimited Ultra на А1, който дава на клиентите неограничена скорост и цялостните благоприятни условия на 5G ULTRA. При закупуване със същия тарифен проект, само че в брой, цената на устройството възлиза на 479,99 лв..
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР