Смартфонът Nokia 9 ще изглежда по съвсем нов начин. Разработчиците

...
Смартфонът Nokia 9 ще изглежда по съвсем нов начин. Разработчиците
Коментари Харесай

Смартфонът Nokia 9 ще изглежда по съвсем нов начин

Смартфонът Nokia 9 ще наподобява по напълно нов метод. Разработчиците демонстрираха революционен дизайн на апарата. Вече е пуснат формалния тийзър, с помощта на който може да получим визия освен за външния дизайна на смарт телефона, само че и за неговите варианти и благоприятни условия.

Nokia 9 е оборудван с 5,5-инчов безрамков екран. Освен това, телефонът ще има инфрачервен проектор, проектиращ изображението върху екран, а също и дактилоскопичен скенер, ситуиран под двойния фотомодул, чиято резолюция е 16 мегапиксела. Също по този начин, устройството ще получи предна 8-мегапикселова камера.

В основата на апарата ще участва процесор Snapdragon, само че съответния модел към момента се пази в загадка. Купувачът ще получи още опция да избере сред две версии на флагмана. Първият вид на устройството е с оперативна памет от 6 GB и 64 GB непрекъсната памет. Вторият вид на телефона е с RAM 8 GB и вградена памет – 128 GB. Управлението на работата на телефона ще се прави посредством платформата Android Oreo. Официално, апаратът ще бъде показан или през декември, настоящата година, или през февруари 2018-та, на ревюто Mobile World Congress.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР