Смартфонът идва с батерия за цял ден, нов S Pen

...
Смартфонът идва с батерия за цял ден, нов S Pen
Коментари Харесай

Samsung добавя интелект в новия Galaxy Note9

Смартфонът идва с батерия за през целия ден, нов S Pen и умна камера

Интелигентните функционалности са акцент в представянето на Galaxy Note9

Galaxy Note9, новото допълнение към премиум серията Note на Samsung, идва с последните нововъведения на корейския производител. С освежен S Pen и умна камера, Note9 ще обезпечи „ съвършено преживяване, където и да сте и каквото и да вършиме ”, споделят от компанията.

„ Note серията постоянно е била нашият метод да представим нашите технологии и нововъведения от най-голям клас, дефиниращи промишлеността, и Galaxy Note9 не е изключение.

„ Той е планиран за висока продуктивност, с мощ и умни технологии, които днешните консуматори търсят и от които имат потребност ”, съобщи Ди Джей Кох, президент и основен изпълнителен шеф на отдел „ ИТ & Мобилни връзки ” в Samsung, като акцентира, че с Note9 почитателите ще извлекат максимума, до момента в който работят и се забавляват.

Батерията с потенциал 4000 мАч поволява на Galaxy Note9 да работи самостоятелно през целия ден – за диалози, писане на SMS-и, игри и гледане на филми. Моделът към този момент се предлага в България във вид с вградена памет от 128GB и спомагателен слот за памет с размер до 512GB – премного място фотоси, видео и приложения.

Galaxy Note9 е супер мощен смарт телефон с 10-нм процесор Exynos 9810 с осем ядра и поддръжка на най-високите скорости на мрежата – до 1,2GB в секунда. Специално създадената от Samsung технология за изстудяване Water Carbon Cooling и логаритъмът за контролиране на продуктивността, основан на изкуствен интелект (AI), обезпечават непрекъсната работа на устройството.

6,4-инчовият Super AMOLED екран има резолюция Quad HD+ 2960×1440 пиксела

S Pen е присъщ за Note серията и несъмнено разширя визията за това какво може да се прави на един смарт телефон. Създаден в началото като инструмент за писане и изобразяване, в този момент S Pen се развива с Bluetooth поддръжка (BLE) за нови сюжети на приложимост. С едно кликване потребителят може да прави самостоятелни и групови фотоси, да сменя слайдове на презентация, да пуска или слага на пауза видео и други

Galaxy Note9 прибавя нови, интелигентни благоприятни условия и към технологията на камерата, включително автоматизирано различаване на подиуми и неотложно усъвършенстване за снимане на оптимално реалистично изображение, разкриване на дефекти и уведомяване на потребителя, в случай че изображението е замъглено, обектът мига, обективът е нечист или има фоново осветяване, което въздейства върху качеството на изображението. Премиум камерата на Galaxy Note9 идва с усъвършенствана технология за понижаване на шума и обектив с двойна апертура, който се настройва по отношение на светлината, тъкмо като човешкото око.

6,4-инчовият Super AMOLED Инфинити екран с резолюция Quad HD+ 2960×1440 пиксела (516ppi) е допълнен от стерео високоговорители, настроени от AKG и с аудио от Dolby Atmos. Видео порталът YouTube към този момент разгласи Galaxy Note9 като премиум устройство, което е в положение да даде най-хубавото от платформата.

S Pen разширя визията за това какво може да се прави на един смарт телефон

Galaxy Note9 е съчетаем и със Samsung DeX. Потребителите могат да работят по презентации, да редактират фотоси и да гледат обичаните си шоу стратегии, непосредствено възпроизведени на телефона им. Може да свържете Samsung DeX към екран с HDMI адаптери, а Galaxy Note9 може да зарежда виртуалния компютър и даже да служи като изцяло функционален втори екран.

Новият флагман на Samsung употребява бързо безжично зареждане, той е водоустойчив по стандарта IP68 и включва услуги като Samsung Health. Оборудван е още с платформа за сигурност Knox и биометрични варианти за сигурност, включително сканиране на пръстови отпечатъци, сканиране на ириса и благоприятни условия за различаване на разположение.

Galaxy Note9 дава достъп до цялостната екосистема на Samsung за устройства и услуги. Може да употребявате Galaxy Note9 и SmartThings, с цел да контролирате обвързваните устройства или да свършите повече задания с Bixby – персонализирания образован помощник, или пък да слушате обичаната си музика от Spotify.

Премиум камерата на Galaxy Note9 идва с усъвършенствана технология за понижаване на шума и обектив с двойна апертура, който се настройва по отношение на светлината

Смартфонът към този момент е наличен за предварителни поръчки от формалните сътрудници на Samsung България, като офертата включва 400 лева отстъпка при връщане на остарял смарт телефон от серията Note или 200 лева при връщане на какъвто и да е смарт телефон (до 23 август). Samsung дава обещание и опция за приемане на остатъчната стойност на върнатото устройство.

Официалните продажби на Galaxy Note9 в България започват от 24 август в комерсиалната мрежа. Цените стартират от 1149,98 лева с Данък добавена стойност, съгласно офертата на Виваком за еднократно заплащане. Потребителите ще имат избор сред три цвята – среднощно черно, лилаво и морско синьо с жълт S Pen.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР