Смартфонът е част от снаряжението на всеки модерен човек. Това

...
Смартфонът е част от снаряжението на всеки модерен човек. Това
Коментари Харесай

Какво издава за нас начинът, по който държим смартфона си

Смартфонът е част от снаряжението на всеки съвременен човек. Това е изцяло обикновено и разбираемо, тъй като тази дребна джаджа ни улеснява живота извънредно доста. Разбира се, би трябвало да внимаваме, тъй като доста елементарно можем да станем подвластни.

И тъй като в ръцете ни всекидневно се премята по един или повече смарт телефона, от Bright Side са се разровили и са попаднали на доста забавна статистика, съгласно която до 2020 година хората, които употребяват смарт телефони, ще станат близо 3 милиарда. Ето и какво издава за нас методът, по който държим телефона си.

С една ръка

Тези от нас, които държат устройството, превъртат и пишат с една ръка, са извънредно уверени в себе си. Тези хора са подготвени да рискуват, само че рационално, което им оказва помощ да реализират мечтаните резултати.

Негативната страна обаче е обвързвана с това, че по-трудно влизат във връзки, тъй като ценят персоналното си пространство и време.

С две ръце и палец

Хората, които с двете си ръце държат смарт телефона, само че употребяват палеца, с цел да работят на него, са интуитивни, умни и рационални. Това, несъмнено, води до мислене няколко стъпки напред преди да обещано решение да бъде взето.

В съкровен проект обаче нещата не са толкоз рационални, тъй като могат да се държат доста неоправдателно с половинките си.

С двете ръце

Това, че използваме двете си ръце, с цел да държим устройството, а с палците пишем значи, че сме бързи, ефикасни и взимаме решения елементарно. Също по този начин бързо се приспособяваме към средата, в която попадаме.

Една ръка и показалец

Ако използваме смарт телефона по този метод, това значи, че сме изобретателни персони. Самотата не е неприятно нещо, даже в противен случай. Независимо дали става дума за работа или писане на книга нормално имаме огромен триумф. Във връзките обаче творчеството доста постоянно се трансформира в свенливост, което не е необикновен плюс. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР