Смартфонът Blackview BV9700 Pro е известен с това, че може

...
Смартфонът Blackview BV9700 Pro е известен с това, че може
Коментари Харесай

Blackview BV9700 Pro може да следи сърдечния ви ритъм и качеството на въздуха

Смартфонът Blackview BV9700 Pro е прочут с това, че може да мери сърдечния ви темп единствено като поставите пръста си върху него. Сега телефонът се предлага при специфична цена.

Последно време следим висока температура и висока мокрота и излизането на открито наподобява като влизане в сауна. Известно е, че по-дългото излагане на висока температура може да провокира сърдечносъдови болести. Как хората с сходни болести да се оправят с горещото време?

На първо място са деликатното наблюдаване и предварителната защита. Използвате медицински пулсомер? Наистина ли мъкнете със себе си сходно тромаво и тежко устройство? Или може би имате Apple Watch? това е малко и фешън устройство, което също мери сърдечния темп с огромна акуратност. Но дали ще желаете да изхарчите толкоз доста пари?

Сега ви предлагаме специфична оферта за закупуването на смарт телефона BV9700 Pro. Можете да го вземете единствено за $298,99. Предложението е годно за лимитирано време.

Има и различен метод за премерване на сърдечния темп – благодарение на смарт телефона BV9700 Pro, основан от Blackview, водещ производител на издръжливи телефони. Този телефон разполага със личен пулсомер, който може да мери сърдечния ви темп откакто поставите пръста си върху екрана на устройството. Това е толкоз елементарно и доста комфортно, тъй като смарт телефонът се употребява всекидневно и се носи непрестанно.

Данните за сърдечния темп са с огромна акуратност – доста по-висока от редицата приложения за тази цел. Телефонът има и вграден крачкомер, с който можете да следите какво разстояние изминавате всеки ден.

BV9700 Pro предлага доста повече от изброеното до момента. Смартфонът може да мери качеството на въздуха в пространствата, температурата на околната среда и влажността. Качеството на въздуха се ревизира на всеки 4 секунди и в случай че той е вреден, устройството демонстрира особено известие. BV9700 Pro ви осведоми и за равнището на летливите органични съединения (ЛОС) в работната среда. Тази функционалност е изключително потребна за хората, които работят с разтворители, с бои или тук-там, където се създава пластмаса.

За доста хора BV9700 Pro е по-скоро здравен консултант, в сравнение с просто здрав телефон. А и като устойчив телефон той е доста добър. Устройството покрива спецификациите на стандартите MIL-STD-810G, IP68 и IP69K, което значи, че е водоустойчив, прахоустойчив и устоя на мощни трептения. Телефонът устоя във вода, в прашна и песъчлива среда, на мощен дъжд, на трептения и на екстремални промени на температурата. Той разполага с мощна акумулаторна батерия и екран, предпазен със закалено стъкло, с които устоява на неподходящите външни условия.

И още, BV9700 Pro има инфрачервена камера, основана на датчика Sony STARVIS IMX291 и може да прави ясни фотоси даже в цялостна мрачевина. Нощните подиуми в действителност се получават доста добре.

BV9700 Pro се базира на 8-ядрената SoC Helio P70 и работи под ръководството на операционната система Android 9.0 Pie. Новата версия на Android обезпечава 13% по-висока продуктивност от предходната. В съпоставяне с предходния модел P70 понижава потреблението с 30%, усъвършенства охлаждането с 20% и обезпечава 7% по-дълга самостоятелна работа. Ефективността на работа на логаритмите с детайли на изкуствен интелект е с от 10% до 30% по-висока спрямо предходния P60.
Платено съобщение
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР