Смартфон, скрит в консерва, е най-новият хит сред затворниците у

...
Смартфон, скрит в консерва, е най-новият хит сред затворниците у
Коментари Харесай

Смартфон в пандиза - хит сред затворниците


Смартфон, прикрит в консерва, е най-новият шлагер измежду пандизчиите у нас. Пандизчиите всеобщо употребяват интернет от зандана, интензивно поддържат връзка във Facebook и водят диалози с външния свят. Мнозина от тях си вършат селфита в килиите.

Въпреки възбраната и сякаш строгия надзор лишените от независимост не престават всеобщо да употребяват мобилни устройства без никакъв проблем.

Модерните телефони се вкарват вътре по всевъзможни способи, само че най-често през доставките на храна, скрити в консерви или път в кутии от натурални сокове. Всичко, несъмнено, е против съответната сума, която постоянно се поделя сред няколко по веригата - надзиратели, снабдители и отговорници за разпределението на порциона, разкриха източници от вътре пред в. "Телеграф ".

Затворници разкриват, че зад решетките се върти търговия с телефони, като притежанието им с изключение на за контакт с външния свят е и въпрос на авторитет вътре. Тарифите за вкарване на телефони варират от 100 до 500 лв. според от модела, сложността на доставката и индивида, който го е поръчал.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР