Смартфон индустрия се промени доста в последно време. Отминаха дните,

...
Смартфон индустрия се промени доста в последно време. Отминаха дните,
Коментари Харесай

LG обеща многогодишни софтуерни ъпдейти за новите си смартфони

Смартфон промишленост се промени много напоследък. Отминаха дните, когато производителите се състезаваха да оферират най-хубавите спецификации и големите количества от безспорно потребни функционалности в телефоните си, единствено с цел да привлекат известно внимание. Не, в днешно време водещите смарт телефони нормално са равни по мощ и продуктивност, имат относително положителни камери и сходни софтуерни функционалности, което ги прави по-трудни за разграничение. Дори стигнахме до точката, в която междинните телефони могат да бъдат доста, доста съответни и конкурентни на някои от по-евтините телефони, при изискване, че потребителят не изисква несъразмерни количества сила.
Естествено, това значи, че хората са по-малко склонни да обновяват апаратите си по-често – в случай че сте купили телефон от най-високо равнище преди няколко години, евентуално е той към момента да се оправя сносно през днешния ден. Така че, пазарните изследвания демонстрират, че в днешно време, когато потребителите търсят нов телефон, те нормално се интересуват от приемането на модел, който да бъде благонадежден в бъдеще. Модел, който ще получи доста огромни актуализации с течение на времето, удължавайки полезността на устройството и подобрявайки възвръщаемостта на тази първична инвестиция.

За задачата, LG основава нов Software Upgrade Center в Южна Корея, чиято задача е да усъвършенства равнището на софтуерните ОТА ъпдейти на новите модели на компанията, които да идват в точния момент и несъмнено.

Освен това, Центърът ще има екип за поддръжка на клиенти, който да дава отговор на запитвания, както и да приема тъжби и противоположна връзка от консуматори от целия свят.

С други думи, LG желае да насърчи потребителите да задържат телефоните си за по-дълъг интервал от време и в същото време да обезпечи подобаващата поддръжка, която да поддържа тези смарт телефони настоящи и подготвени да правят работата си за дълго време напред. Целта е да сте уверени, че вашите пари отиват за покупка, която може да надживее общоприетия 24-месечен живот на водещите телефони.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР