Смартфон брандът HONOR обяви, че интерфейсът EMUI 9.1 скоро ще

...
Смартфон брандът HONOR обяви, че интерфейсът EMUI 9.1 скоро ще
Коментари Харесай

Ето кои модели на HONOR ще получат EMUI 9.1 и Android Q

Смартфон марката HONOR разгласи, че интерфейсът EMUI 9.1 скоро ще бъде наличен за доста HONOR устройства. Най-новата версия на EMUI обезпечава уравновесено и обогатено потребителско преживяване във всеки един миг на приложимост.
Актуализацията се чака през третото тримесечие на 2019 година за моделите: HONOR View20 , HONOR View10, HONOR 10, HONOR 9, HONOR Play , HONOR 8X, HONOR 10 Lite, HONOR 9 Lite и HONOR 8A.
В допълнение към по-опростения и по-приятен за прилагане интерфейс за моделите Lite и по-премиум версиите, моделите ще получат GPU Turbo 3.0 , който е съчетаем с 25 известни игри и подсигурява по-ниска консумация на сила. Файловата система EROFS , която идва с актуализацията, обезпечава по-бърза и по-гладка работа. Цветовете в главното меню са по-модерни и съвместими, интерфейсът е планиран за по-лесна приложимост и бистрота, а към този момент можете да зададете и лично или авансово конфигурирано видео, когато избирате звук на звънене.

HONOR също разгласи, че Android Q скоро ще бъде на разполагаем за HONOR View20, HONOR 20 Lite и HONOR 20, като марката възнамерява да обнови и други модели. Очаквайте повече информация за листата с спомагателни устройства, които ще получат актуализацията.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР