Смъртен страх скова режисьора Люси Иларионов и половинката му Ани

...
Смъртен страх скова режисьора Люси Иларионов и половинката му Ани
Коментари Харесай

Смъртен страх изправи косите на Люси Иларионов, изтърва конт...



Смъртен боязън скова режисьора Люси Иларионов и половинката му Ани Хоанг на столичен бул.. Режисьорът изгубил надзор над колата си и се наложило да паркира погрешно на велоалея.

" Денят, 5 март, в който е снимано съответното нарушаване, се движих по булеварда малко преди 17 часа с Ани Хоанг. Бъразхме за фотоси и карах в най-лявата лента. Когато ми се наложи да се престроя в дясно, защото трябваше да завием, изгубих надзор над автомобила. Воланът се въртеше, само че не управляваше посоката на колата ", описа Люси.

" Ситуацията ме уплаши поради трафика в този час. Посоката за придвижване беше натам, накъдето са завъртени гумите за последно. Започнаха да ни свирят от всички страни. Нямаше по какъв начин да натисна внезапно спирачка, единственото, което ми хрумна, беше да дам още малко газ, да се кача на бордюра и да спра там ", изясни Люси. Той звъннал незабавно на майстора си да пристигна дружно с пътна помощ. Оказало се, че казусът е строшен кормилен болт на рейката.

Люси и Ани прекарали 20 минути в очакване, през което време отнесли всевъзможни обиди. " Никой не ме попита за какво съм спрял толкоз нелогично. Никой не предложи помощ ", оплаква се Иларионов пред " Телеграф ".
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР