SmartAd показва до 15 рекламни клипа на ден, при отключване

...
SmartAd показва до 15 рекламни клипа на ден, при отключване
Коментари Харесай

Теленор дава мегабайти срещу гледане на реклама

SmartAd демонстрира до 15 рекламни клипа дневно, при отключване на смарт телефона

Абонатите на Теленор ще получават гратис мегабайти против гледане на реклама
(снимка: CC0 Public Domain)

Приложение SmartAd дава опция на клиентите на Теленор да получат гратис спомагателни мегабайти за мобилен интернет на оптималната скорост против разглеждане на рекламно наличие, оповестиха от компанията.

Приложението SmartAd е налично за устройства, работещи с операционна система Android, и може да бъде употребявано от всички частни и бизнес клиенти на оператора. То се смъква гратис от секция „ Услуги ” в приложението MyTelenor или от Гугъл Play.

За да могат да се възползват от SmartAd, потребителите би трябвало да записват посредством телефонния си номер собствен профил в приложението, като отбележат ползите си, на които ще се базират препоръчаните рекламни клипове.

При сполучливи апаратура и регистрация в приложението SmartAd, потребителите ще получат еднократно 2000 MB за мобилен интернет на оптималната скорост. След това, при всекидневно гледане на препоръчаните рекламни клипове, потребителите ще получават по 500 MB на всеки 10 дни.
още по тематиката
Всеки от спомагателните пакети е с годност 30 дни от датата на активиране и важи единствено на територията на България, прецизираха от телекома.

SmartAd демонстрира до 15 рекламни клипа дневно, при отключване на смарт телефона. Потребителите могат да изберат също дали да виждат рекламни клипове при входящи и изходящи позвънявания. Клиповете  са с дълготрайност до 6 секунди и без тон.

Съдържанието, което ще се покаже денем, се зарежда автоматизирано, като при съществуване на Wi-Fi даже веднъж в деня, не се изразходват MB от наличния пакет за мобилен интернет.

Рекламите, които се излъчват в SmartAd, са основани на възрастта и желанията на потребителя, като приложението може да се употребява от деца, с разрешението на родител.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР