Смарт ключалките We.Lock се грижат за сигурността и удобството на

...
Смарт ключалките We.Lock се грижат за сигурността и удобството на
Коментари Харесай

We.Lock – умни ключалки за модерния дом


Смарт ключалките We.Lock се грижат за сигурността и удобството на притежателите на жилища

Интелигентният дом към този момент не е разкош, а налична опция за всеки притежател на жилище. Технологиите дават повече улеснение и сигурност, изключително за… входната врата. Умните ключалки стават все по-популярни и търсени, а цените им към този момент не са преграда.

Три умни ключалки с близки благоприятни условия, само че и с някои основни разлики, предлага в специфична акция онлайн магазинът Gekbuying. Купувачите могат да разчитат на отстъпки в цените, които стартират от 73,07 евро при потребление на купони за всеки от моделите.

Смарт устройствата обезпечават интелигентно заключване и отбрана на входната врата посредством композиция от технологии, включително далечен достъп с мобилно приложение, въвеждане на ключова дума, RFID карта, пръстов отпечатък или Bluetooth надзор.

Освен с високо равнище на сигурност и гъвкави благоприятни условия за ръководство, трите ключалки се отличават и с издръжлива батерия, както и с поддръжка на известните гласови асистенти Гугъл Assistant и Amazon Alexa от мобилното приложение.

Ето какво по-конкретно оферират трите модела:

е най-достъпната смарт брава от асортимента. Тя предлага заключване/отключване по три метода: с ключова дума, RFID карта и Bluetooth надзор със смарт телефона. Това е устройство, което всеки може да се конфигурира без помощта на експерт (от вид DIY), в границите на 3 минути.

Заключващият цилиндър може да се настройва и е подобаващ за порти с дебелина от 55 до 105 мм. Сменят се единствено патронът на ключалката, до момента в който тялото и панелът остават непокътнати, което икономисва разноски на потребителите. Моделът е водоустойчив по стандарта IP44.

Тази брава е доста подобаваща за Airbnb жилища, защото мобилното приложение генерира отдалечено краткотрайни пароли за достъп. Поддържат се разнообразни езици, включително британски и немски. Отключването става за секунди с ключова дума, смарт карта или със смарт телефон, което прави ключалката комфортна за фамилна приложимост.

Цената на  е €73,07 с ваучър за отстъпка WELOCKPRB.

Вторият модел, от по-висок клас, е We.Lock SECB. Различното при него е, че вместо ключова дума предлага отключване с пръстов отпечатък, наред с RFID карта и Bluetooth надзор със смарт телефон. Друга специфичност на модела е съществуването на LCD екран.

Останалите характерности са същите – настройваем заключващ цилиндър за порти с дебелина 55 до 105 мм, водоустойчивост IP44, поддръжка на гласови помощници като Amazon Alexa.

Цената на  е €102,47 с ваучър за отстъпка WELOCKFCB.

Третият и най-скъп модел е, който предлага следните благоприятни условия за отключване: с пръстов отпечатък, Bluetooth надзор със смарт телефон и отдалечено посредством мобилно приложение, което е неговото главно преимущество.

Тази смарт брава употребява шведска биометрична технология и може да съхранява до 999 пръстови отпечатъка, като включва и отбрана от клониране на отпечатъците. Отключването става единствено за една секунда.

И за нея са присъщи преимуществата на останалите модели – водоустойчивост, поддръжка на гласови асистенти, пригодим заключващ цилиндър, отваряне със смарт телефон и опция за инсталиране на порти с дебелина от 55 до 105 мм.

Цената на  е €111,71 с ваучър за отстъпка WELOCKFBR.

Всичките разновидности на We.Lock се доставят от склад в Полша посредством PL DHL Express за към 2,65 евро в границите на 1 до 5 работни дни.

Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР