Смарт часовниците Xiaomi Watch S1 идват с богат набор от

...
Коментари Харесай

Xiaomi Watch S1 – с много функции за спорт и здраве


Смарт часовниците Xiaomi Watch S1 идват с богат набор от функционалности и издръжлива батерия
(снимка: Xiaomi)

Новите смарт часовници на Xiaomi – Watch S1 и Watch S1 Active – към този момент се продават в комерсиалната мрежа на телеком оператора А1 България. Умните носими джаджи оферират необятен избор от функционалности за спорт и следене на здравословното положение, а животът на батерията доближава 12 дни с едно зареждане.

Xiaomi Watch S1 e най-високият клас смарт часовник на марката сега. Той има рамка от неръждаема стомана и 1,43-инчов AMOLED екран с покритие от сапфирен кристал, което го защищава от пострадване.

S1 Active е по-спортният от двата модела. Той има същия екран, само че към този момент разполага с лека железна рамка и няма сапфирено покритие.

Watch S1 e най-високият клас смарт часовник на Xiaomi
(снимка: Xiaomi)

И двата модела могат да наблюдават 117 типа тренировки и спортове. Способни са да засичат автоматизирано някои извършения като вървене и тичане без значение дали се правят навън или във фитнес на пътека. Смарт часовниците мерят здравни индикатори като пулс, качество на съня и плътност на кръвта с О2.

Всичко за Вашата сватба

поддържа Bluetooth диалози, a при цялостно зареждане на батерията, която е с потенциал от 470mAh, устоят до 12 дни при общоприета приложимост. S1 поддържа и безжично зареждане.

Watch S1 Active е по-спортният от двата нови смарт часовника
(снимка: Xiaomi)

Друга разлика сред двата модела е, че S1 Active се предлага със силиконова каишка, а S1 идва в комплект с две – кожена и силиконова.

се предлага в черен цвят на цени от 6,50 лв. на месец или за 129,99 лв. в брой с проект Unlimited Ultra. По-спортният модел е разполагаем в наследник цвят от 2,50 лв. на месец или 49,99 лв. в брой със същия проект.

А1 ще предложи и по-достъпния смарт часовник на китайския производител – Redmi Watch 2 Lite. Той също употребява AMOLED екран, само че диагоналът е 1,6 инча, а резолюцията – 320×360 пиксела. Моделът има водоустойчивост 5 ATM и може да бъде потапян на дълбочина до 50 метра.

Redmi Watch 2 Lite е по-достъпният нов модел на китайския бранд
(снимка: Xiaomi)

Redmi Watch 2 Lite поддържа 117 спортни режима, премерване на пулса, следене на равнищата на О2 в кръвта и качеството
Всичко за Вашата сватба
на съня. Батерията на устройството може да издържи до 10 дни с едно зареждане.

Смарт часовникът може да се поръча в цветове черен и слонова кост на цени от 1 лев на месец или 9,99 лв. в брой с мобилен проект с ONE 34.99.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News
PromoMall.bg