Слуцк победи с 3:1 Славия Мозив в двубой от първия

...
Слуцк победи с 3:1 Славия Мозив в двубой от първия
Коментари Харесай

Съдия даде пет дузпи в един мач в Беларус, четири от тях бяха за домакините

Слуцк победи с 3:1 Славия Мозив в дуел от първия кръг на новия шампионат на Баларус. Висшата лига на страната остава единственото състезание в Европа, което се организира на фона на всички анулирани спортни събития поради пандемията от ковид. Не единствено, че мачове има, само че те се организират и пред аудитория.

Днешният дуел обаче прикова вниманието с обстоятелството, че основният рефер отсъди 5 дузпи, като четири от тях бяха в употребява на домакините. Те бяха гарнирани и с червен картон за бранителя на Славия Игор Тимонюк.

Първата дузпа бе отсъдена още в 30-ата минута, като с нея гостите поведоха, откакто прецизен от бялата точка бе Андрей Чухлей. В 44-тата Сослан Такулов изравни също от дузпа. 1/4 по-късно същият футболист получи късмет да извърши нов 11-метров углавен удар, само че този път пропусна. В 74-тата минута Артьом Сердюк пропусна още една дузпа в интерес на Слуцк, само че съумя да направи точна добавка и да изкове цялостен поврат. 10 минути преди края Сердюк осъществя петата дузпа в този мач, а което оформи крайния резултат.

За отбелязване е, че Слуцк е раздиран от финансови проблеми, откакто Слуцката захарна рафинерия отхвърли да продължи да оказва помощ на отбора финансово и клубът се оказа без спонсор в навечерието на новия сезон.

В другия дуел от през днешния ден ФК Минск победи с 3:1 Белшина като посетител, само че в този мач имаше единствено една дузпа.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР