Слушам либералните макроидиоти по телевизиите и не мога да повярвам

...
Слушам либералните макроидиоти по телевизиите и не мога да повярвам
Коментари Харесай

Полк. Николай Марков: Явно милост за украинците от страна на Дивия Запад няма да има

Слушам демократичните макроидиоти по малките екрани и не мога да допускам на ушите си. Добре образовани хора, а цялостни лумпени. Няма да влизам в техния звук, единствено желая да предложа, когато Украйна победи в открита война Русия, по-късно да я победят Ангола, ЧАД и Буркина Фасо.

Това написа в профила си във Facebook полковник Николай Марков.

" Явно благосклонност за украинците от страна на Дивия Запад няма да има. Ще ги употребяваме, до момента в който почине и последният от тях, с цел да разчистим едни територии за различен етнос ", уточни полк. Марков.

" Няма тук никакъв подвиг, господа. Има сметки, сметки и сметки. А най-унизителното е, че хвърлят в огъня украинците без никакво оръжие и подготовка, просто ей по този начин. И в случай че вярвате на приказките на Европейски Съюз и НАТО за невероятни оръжия и пари, които им дават, значи сте идиоти ", акцентира той.

" Украинците умират в цялостна илюзия, не по-малка от пропагандата в Европейски Съюз. А задачата на Обединеното командване на НАТО е просто да ги зачисти от тия територии, само че да има някой отговорен ", изясни полк. Марков.

" От тези евроатлантически лайна, единствено Русия може да ги извади! Никой различен ", наоиса в умозаключение полк. Николай Марков.

Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР