Слушалките с добавена реалност Apple Vision Pro се превърнаха в

...
Слушалките с добавена реалност Apple Vision Pro се превърнаха в
Коментари Харесай

Видеоклип на мъж, носещ Apple Vision Pro, подтиква полицията да напомня да пресичате улиците по старомодния начин

Слушалките с добавена действителност Apple Vision Pro се трансфораха в една от най-обсъжданите джаджи в близост, само че полицията предизвестява потребителите да продължат да пресичат улицата по старомодния метод.

Полицейското ръководство на Сан Диего издаде предизвестието в понеделник, откакто фрагменти станаха вирусни в Instagram, показващи мъж, който върви през центъра на града улица и явно достъп до виртуално меню, до момента в който полицейска патрулна кола и няколко служители на реда бяха единствено на метри.

Оригиналното видео е снимано от продуцента на събитието Майкъл Чиконе, оповестено в неговия акаунт в Instagram и споделено от акаунтът на San Diego Humor, където до момента е генерирал съвсем 12 000 лайкове. Полицията не видя смешната страна на това.

" Видео, което обикаля онлайн, демонстрира нашия патрулен екип в Централна дивизия " лице в лице " с бъдещето - пешеходец, който облича най-новата слушалка Apple Vision Pro, до момента в който се разхождате по улицата в центъра “,...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР