Слушалки тип „бръмбари“ изпушват в ушите на зрелостниците при продължителна

...
Слушалки тип „бръмбари“ изпушват в ушите на зрелостниците при продължителна
Коментари Харесай

Бръмбари изпушват в ушите на зрелостници

Слушалки вид „ бръмбари “ изпушват в ушите на зрелостниците при продължителна приложимост. За това предизвестиха продавачи на този тип шпионска техника, станала доста известна измежду възпитаници и студенти по време матури, изпити и олимпиади. Проверка на „ Монитор “ сподели, че устройствата не са предопределени за огромно натоварване, а от дълготрайно потребление кабелите и батериите се нагряват.

Всяка година кандидат-студентите измислят все по-нови способи, с цел да минат сред капките и да си спестят ученето на 94 творби от 15 разнообразни създатели. Не всеки обаче си дава сметка, че джаджите за преписване крият заплаха.

Един от най-разпространените способи за незаконно написване на отговора на въпросите е потреблението на слушалки вид „ бръмбар “, които включват слушалка и микрофон, работещи с блутут връзка, посредством която се доближава до правилните отговори. Повечето от този тип артикули са с по 2 години гаранция, а в заглавията на офертите може да се види и че са незаглушими. Това, за което съвсем никой „ търговец “ в онлайн пространството не предизвестява, е, че от нагряване устройството може да стартира да пуши, а заради нискокачествените заварки кабелът да прекъсне.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР