Слушах мъдрото слово на първия ни държавен и партиен ръководител

...
Слушах мъдрото слово на първия ни държавен и партиен ръководител
Коментари Харесай

Методи Андреев: Наглостта на Борисов достигна нови висоти

" Слушах мъдрото слово на първия ни държавен и партиен началник Бойко Борисов пред актива на ГЕРБ. Заради наглостта си, по едно време си мислех, дали не виждам и чувам другаря Тодор Живков. И по тази причина не мога да употребявам господин Борисов. Ще употребявам другаря Бойко Борисов ", декларира способи Андреев.

" Наглостта му по отношение на хората, които не желаеха да гласоподават за ГЕРБ, доближи нови висоти. Той упрекна тези хора, че те са деца на някогашна комунистическа номенклатура. Това е извънредно безочливо изказване, което изрича един някогашен член на Българска комунистическа партия. Нещо повече-той беше защита на Тодор Живков. Самият той се е хвалел, че се е учил от Тодор Живков. Той присъстваше на откриването на паметника му. Сниман е с видни персони от подземния свят, близки до групировката СИК ", сподели някогашният народен представител.

" Този човек има наглостта да ме упрекна мен, че надали не съм бил наследник на комунистическа номенклатура. За разлика от неговото семейство, в моето няма нито един член на комунистическата партия. Ами господин Борисов като приказва толкоз разпалено по тази тематика, желая да попитам дали госпожа Йорданка Фандъкова е била член на Българска комунистическа партия? Г-н Красимир Велчев-приятен, добър човек, бил ли е член на Българска комунистическа партия? Г-жа Менда Стоянова, която се чуди за какво хората ненавиждат ГЕРБ, била ли е член на Българска комунистическа партия. Сигурно по тази причина я ненавиждат. Е господин Пламен Нунев бил ли е член на Българска комунистическа партия? Колко кметове на ГЕРБ и депутати са били членове на Българска комунистическа партия? ", попита Андреев.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР