Служителят на ГДБОП Божидар Ботев почина на 47 г., остави

...
Служителят на ГДБОП Божидар Ботев почина на 47 г., остави
Коментари Харесай

Антимафиот, син на топполицая Ботьо Ботев, загина в катастрофа

Служителят на ГДБОП Божидар Ботев умря на 47 година, остави 3 деца. 47-годишният антимафиот Божидар Ботев, наследник на именития криминалист Ботьо Ботев, е умрял в сряда в болница, оповестиха сътрудниците му от ГДБОП във фейсбук. На 18 юни Божидар бе ранен при злополука на пътя сред софийските села Бистрица и Железница.

Близо до мястото на злополуката през 2010 година са открити труповете на Юлиан Лефтеров и Иван Пайнавелов от бандата на Наглите. На този път те сменяли колите, в които са били някои от жертвите на отвличания. Божидар Ботев е бил един от служителите на реда в ГДБОП, взели участие в следствието на Наглите и арестите им. И освен на тази тайфа, само че и на доста от незаконните групи, които ГДБОП разруши през последните 10 година



Божидар Ботев е работил в отдел “Контратероризъм ” в най-елитната дирекция на Министерство на вътрешните работи, пише 24 часа. Преди това бил в отдел “Убийства ” в Столична дирекция на вътрешните работи, където е минал и трудовият стаж на татко му Ботьо Ботев, както и на настоящия шеф на ГДБОП Ивайло Спиридонов. Катастрофата, при която пострада Ботевмладши, става на 18 юни, понеделник, към 22 ч. Тогава той пътува в колата на собствен другар. Удря се челно в различен автомобил на изхода от село Железница.

Още по тематиката ТУК
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР