Служителка в салон за красота, който е бил многократно посещаван

...
Служителка в салон за красота, който е бил многократно посещаван
Коментари Харесай

Нови ужасяващи разкрития за руските канибали

Служителка в салон за хубост, който е бил неведнъж посещаван от хванатата през вчерашния ден двойка канибали в съветския град Краснодар, описа за необикновените си клиенти. По думите на Юлия, съпрузите имали по сред си много благи връзки.


" Те се държаха един с различен доста нежно. Тя му викаше: Димочка, зайче, коте, слънчице. Любовта им бе напряко до гроб. Тя говореше за него, като че ли той е от пансион, все едно че си нямат никого другиго ", спомня си момичето.

При това фризьорката описа още, че двойката се е оплаквала от проблеми със здравето. Жената имала астма, а мъжът - захарен диабет. Момичето признава, че нищо не е заподозряло в своите клиенти. " Мъжът беше спокоен и безмълвен. Никога не можеш даже и да си помислиш, че... ", споделя тя.


Семейството канибали също харчело хиляди рубли за прически.

По думите на Юлия, при запознанството си с двойката двамата не ѝ създали прелестно усещане. Първоначално момичето се учудило, че незаможни на пръв взор хора се интересуват от скъпо струващи фризьорски услуги.
" Първоначално ми се стори, че те или са пияни, или са взели дрога. Наталия ни питаше за боядисване - какво, какъв брой. Стори ми се, че това е някаква смешка. Такива хора, от кое място ще имат пари за боядисване? ", чуди се Юлия.

По-късно обаче се оказало, че те проблеми с финансите нямат. Само за едно посещаване те оставяли в салона за хубост по 3-4 хиляди рубли. " Имаха пари. Никога не са имали проблем с това. Винаги оставяха бакшиши ", спомня си фризьорката.

Също стана известно, че Юрий е употребявал уеб сайтове за запознанства, с цел да намира дами, които той и жена му да убиват и изяждат.

Също по този начин се знае, че 42-годишната Наталия Бакшеева се е срещнала със своя 35-годишен брачен партньор, когато той е бил едвам младеж. Той е бил сирак, израсъл в дом за деца без родители, и тя го е прибрала вкъщи. Двамата минали под венчилото, когато той навършил 18-години.

В дома на канибалите пък били открити още телефони на жертвите, както и видео уроци по какъв начин да се готви човешко месо.

От полицията обявиха, че първият им кулинарен опит с човешко е бил на 28 декември 1999 година. Оттогава датират фотоси на ужаса. на тя се вижда сготвена човешка глава, която е положена на поднос, посред мандарини. Вместо очи са поставени маслини, а лимон е закрепен на мястото на носа.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР