Служителка в магазин в София нападнала и удряла деца с

...
Служителка в магазин в София нападнала и удряла деца с
Коментари Харесай

Жена нападна дете с бухалка – откраднало монети

Служителка в магазин в София нападнала и удряла деца с бухалка. Това оповестява bTV, като се базира на свитедел на случката в столичния квартал “Света троица ”.

На 20 януари вечерта Десислава Иванова чува писъци и крясъци и вижда по какъв начин жена постанова деца с предмет, който наподобява на бухалка.

“Жената блъсна момичето в стъклената витрина. Видях по какъв начин дамата я постанова с бухалка или нещо сходно на бухалка неведнъж по цялото тяло, без да се преценява къде може да я удари и какви могат да бъдат следствията от това нещо ”, разяснява пред малкия екран свидетелката.

По обясненията й момичето пробвало да се измъкне, когато свидетелката се намесила и дръпнала служителката на магазина. Тогава детето съумяло да избяга. “Първите 30 секунди бях в ступор – непредвидена обстановка беше. Никой не чака да види сходно нещо ”, споделя Иванова.

По обясненията й нападателката крещяла, а с нея имало мъж, който придържал детето за облеклата, до момента в който магазинерката го постанова.

Майката на едно от децата по-късно обяснила, че девойките си правели фотоси върху клатушка, ситуирана пред магазина. Били нападнати, тъй като служителката считала, че децата са измъкнали монети от оборудването за игра.

Собственикът на обекта твърди, че не е имало физическа разпра. “Когато отидох, дамата държеше момичето, което беше откраднало парите от играчката, а то крещеше и викаше без причина, с цел да може да всява суаматоха ”, изяснява притежателят, съгласно който откраднатата сума била 7 лева

Той изяснява, че служителката пробвала да задържи децата и им споделила, че ще извика полиция.

Министерство на вътрешните работи към този момент прави инспекция по случая.
Източник: bg-voice.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР