Служителка по сигурността прескочи конвейерна лента на международното летище Нюарк

...
Служителка по сигурността прескочи конвейерна лента на международното летище Нюарк
Коментари Харесай

Истинско чудо: Служителка на летище спаси 2-месечно бебе

Служителка по сигурността прескочи конвейерна лента на интернационалното летище " Нюарк либърти " в Ню Джърси и избави 2-месечно бебе, спряло да диша, съобщи Асошиейтед прес.

Видеокадри, публикувани от американското ръководство за сигурност на превоза, демонстрираха по какъв начин служителката Сесилия Моралес, назначена на тази служба преди към два месеца, се втурва да помогне, откакто майката взела детето от количка и забелязала, че то не диша. Случката се разиграла на 9 декември на пункт за инспекция на летището.

Моралес съобщи, че приложила техника за оказване на незабавна помощ, поставяйки бебето върху ръката си с лицето надолу и потупвайки го по гърба, с цел да възвърне дишането му. Служителката, имаща опит от работата си в Бърза помощ, сподели, че за първи път прилагала тази техника върху дете.

Малко по-късно на мястото дошъл екип на спешна помощ, с цел да даде О2 на 2-месечното момче. Говорител на ръководството за сигурност на превоза съобщи, че не знае каква е била повода бебето да спре да диша.

От два месеца е на работа и безусловно избавя живот, коемнтира Томас Картър, върховен чиновник на ръководството, говорейки за постъпката на Моралес. По думите му нейната " бърза реакция и дейности са помогнали това семейство да посрещне щастливо празниците ". " Действията й бяха вдъхновяващи ", съобщи той.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР