Служителка на заложна къща в Бяла Слатина присвоила от шефовете

...
Служителка на заложна къща в Бяла Слатина присвоила от шефовете
Коментари Харесай

Тарикатка задигна злато и пари за над 10 бона от заложна къща във Врачанско

Служителка на заложна къща в Бяла Слатина присвоила от шефовете си злато и пари за над 10 бона, научи BulNews.bg. Делото против дамата се гледа преди дни от районния съд в града, където П.Т.В. се призна за отговорна и подписа съглашение с прокуратурата.
От документите по процеса излиза наяве, че дамата е с три деца и е безработна. Служителката е крала от шефовете си в интервала от 25 февруари до 11 май предходната година. В качеството на длъжностно лице – посредник в „ София Комерс Заложни Къщи “ АД в Бяла Слатина дамата е присвоила разнообразни движими движимости и пари. От разказа излиза наяве, че прибрала над 30 златни украшения, два тв приемника, факс, дрелка и близо 1 000 лв. от касата. П.Т.В. била отмъкнала движимости и пари за общо 10047.47 лв..
Оказва се, че задачата на дамата била да пази и ръководи златото, парите и движимостите, само че тя си ги присвоила. За дейностите си е наказана на 18 месеца пробация и безплатен труд в интерес на обществото в размер на 200 часа, за една календарна година.
Определението е дефинитивно.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР