Служителка на аптеката в Комплексния онкологичен център във Враца е

...
Служителка на аптеката в Комплексния онкологичен център във Враца е
Коментари Харесай

Само в BulNews: Вътрешен човек е задържан за обира на лекарства за 200 бона от аптеката на Онкото във Враца

Служителка на аптеката в Комплексния онкологичен център във Враца е арестувана за кражбата на лекарства за 200 000 лв. от обекта. Тя се е издънила на разпит с детектор на лъжата и е била прибрана за 24 часа, научи извънредно организация BulNews.bg.
През полиграфа са минали всички чиновници в болничната аптека. Уредът отчел отклонения в отговорите на една от тях с букви Д.Д. Тя била арестувана в ареста за 24 часа, само че след приключване периода на полицейската мярка, обвинявания не са й били повдигнати и тя е пусната на независимост. Въпреки това е освободена от работа в аптеката и сега се образова различен чиновник, който да заеме нейното място.
Работата на криминалистите по случая среща непрекъснати пречки. В понеделник, откакто лъсна неналичието на скъпите медикаменти за химиотерапия на онко болните пациенти, с цел да се обясни точната стойност на откраднатото е трябвало да се направи незабавна проверка. Преди обаче това да стане е била хакната системата, с която работи диспансера. След като програмата била пусната още веднъж се оказало, че всичката информация от няколко седмици обратно е била изтрита, което съществено затруднява работата на полицията. Въпреки това все още е известно, че неналичията възлизат на най-малко 200 000 лв..
По непотвърдена информация част от откраднатите медикаменти са открити. След разпита с детектора на лъжата, в един от контейнерите до диспансера са открити неразпечатвани лекарства от същия вид. Все още обаче тече разказа на всичко открито в кофите за боклук.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР