Служителите в офиси прекарват целия си работен ден в кресло

...
Служителите в офиси прекарват целия си работен ден в кресло
Коментари Харесай

Направете това и ще отслабнете без да разберете

Служителите в офиси прекарват целия си работен ден в кресло пред компютъра - като се изключи обедната отмора и множеството от тях се любуват на пълностоен обяд. Защо подобен хранителен модел е неправилен изясни диетологът Анна Белоусова в изявление за радио Sputnik.

Когато човек знае, че ще изразходва малко калории дневно, тогава той би трябвало да се опита и да приема по-некалорична храна.
 Лекар сподели по какъв начин най-лесно да се оправим с подутия стомах Лекар сподели по какъв начин най-лесно да се оправим с подутия стомах
Подутият стомах може да бъде породен от дисбаланс в чревната флора, бактерии и други микроорганизми, които живеят в червата и оказват помощ з...

" Ако се грижим за фигурата си, тогава не трябва да ядем висококалорични храни. Можем да изберем салата и напитка към нея или главно ядене и пиво. Тоест, намалявайки броя на ястията, ще понижим и калоричното натоварване “, поучава диетологът.

" Ако след работа планирате посещаване във фитнеса, тогава ще изразходваме доста калории. В този случай можем да си позволим пълностоен обяд в офиса ", сподели Белоусова.

Но даже и в тази обстановка е за предпочитане на обяд да заобикаляме висококалорични ястия: поръчайте си салата с лек дресинг без майонеза и откажете гарнитурата от пържени картофки към главното ”, заключи диетологът.

Още от ЗДРАВЕ:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР