Служителите в институциите на ЕС в Белгия, Люксембург и Италия

...
Служителите в институциите на ЕС в Белгия, Люксембург и Италия
Коментари Харесай

ЕК удължава дистанционната работа на институциите до 25 май

Служителите в институциите на Европейски Съюз в Белгия, Люксембург и Италия ще продължат да работят отдалечено минимум до 25 май. Това заяви представител на Европейската комисия, представен от ТАСС.
" Предвид обстановката в централите на институциите на Европейски Съюз взехме решение, че съществуващите ограничения, в това число онлайн връзките, ще бъдат удължени минимум до 25 май за централите в Белгия, Люксембург и Италия ", сподели той.
Представителят на Европейска комисия сподели още, че към днешна дата 61 чиновници на Европейската комисия са инфектирани с ковид.
От средата на март, когато в Белгия беше въведена карантина поради ковид, институциите на Европейски Съюз са затворени за визити, в това число за публицисти. Почти всички чиновници минаха към отдалечена работа.
От 4 май Белгия стартира последователно да отстранява карантината, като изисква популацията да носи защитни средства на публични места, покриващи устата и носа. Процесът на отменяне на карантината ще бъде муден и поетапен. Очаква се тя да продължи най-малко до 31 август или по-дълго.
Вижте още:
НА ЖИВО: Последна информация и всичко за ковид, 7 май
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР