Служителите са установили причината за смъртта на Ан Хейш. Звездата от

...
Служителите са установили причината за смъртта на Ан Хейш.
Звездата от
Коментари Харесай

Разкриха официалната причина за смъртта на Ан Хейш

Служителите са открили повода за гибелта на Ан Хейш.

Звездата от " Шест дни и седем нощи " е умряла от поемане и термични пострадвания, породени от автомобилна злополука на 5 август, съгласно данните от Окръжния отдел на правосъдния доктор в Лос Анджелис, прегледани от E! News. Според службата на правосъдния доктор други " значими положения ", съдействали за гибелта ѝ, включват строшаване на гръдната кост в резултат на контузия, породена от тъп предмет.

Начинът на гибелта ѝ е избран като акцидент, а в документите като дата на гибелта ѝ е посочен 11 август.

На 12 август представител на фамилията на Хейш удостовери пред E!, че актрисата е оповестена за мъртва, макар че сърцето ѝ ще бъде поддържано посредством животоподдържащи системи в сходство с калифорнийския закон, с цел да се даде задоволително време на фондация OneLegacy да откри реципиенти за органите, които тя е желала да подари след гибелта си.

Два дни по-късно Хейш е била " умерено изключена от животоподдържащите системи ", откакто са били открити реципиенти на органите, съобщи нейният представител.

Кончината на Хейш идва повече от седмица, откакто нейният Mini Cooper се сблъска с къща в квартал Мар Виста в Лос Анджелис. По данни на пожарната работа на Лос Анджелис автомобилът се е движил с висока скорост преди конфликта, заради което " избухнал в пламъци и спрял на 30 метра в двуетажната къща ".

Актрисата е получила здравна помощ на място и е откарана в болница в сериозно положение. По-късно представител на Хейш съобщи пред E!, че актрисата е изпаднала в кома и повече не е пристигнала в схващане.

Във връзка със гибелта ѝ 20-годишният ѝ наследник Хоумър Лафун, който тя има от някогашния си брачен партньор Коули Лафун, съобщи в изказване за E!, че изпитва " дълбока, безсловесна горест ".

" Надявам се, че майка ми е свободна от болката ", споделя той, като благодари на почитателите за поддръжката в този сложен миг. " Благодарен съм за тяхната обич, както и за поддръжката на татко ми, Коули и мащехата ми Алекси, които не престават да бъдат моята опора през това време. "

Освен на Хоумър, Хейш е майка и на 13-годишния си наследник Атлас Тъпър от Джеймс Тъпър.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР