Служителите от шуменския екарисаж излязоха на протест пред местната дирекция

...
Служителите от шуменския екарисаж излязоха на протест пред местната дирекция
Коментари Харесай

Служителите от шуменския екарисаж на бунт срещу БАБХ

Служителите от шуменския екарисаж излязоха на митинг пред локалната дирекция по сигурност на храните. Причината – спряната активност на сдружението, което дава отговор за обезвреждането на животинските тела и питателните боклуци за територията на 18 области от страната.

Протестиращите желаеха от страната да разплати дължимите към тях суми. От екарисажа апелират заповедите за прекъсване на работата им, само че обявиха, че митингите им ще продължат и желаеха оставката на шефа на шуменската дирекция по сигурност на храните.

„ От към два месеца тя работи против екарисажа с бухалка, в кавички, на два пъти ни затваря предприятието с неоснователни доводи и аргументи – тъй като в едно помещение са намерили инспекторите три паяжини, а в друго са намерили олющена мазилка”, съобщи шефът доктор Мирослав Александров.

Директорът на ОДБХ-Шумен доктор Катя Райкинска обаче е на друго мнение: „ Нарушенията са от ветеринарна позиция и аз като ветеринарен доктор, който е положил Хипократова клетва още в първи курс са извънредно груби и извънредно рискови за здравето на животните и хората”.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР