Служителите от морската полиция в Португалия ще глобяват летовниците, които

...
Служителите от морската полиция в Португалия ще глобяват летовниците, които
Коментари Харесай

Стига, де! 100 евро глоба, ако си без маска на плажа

Служителите от морската полиция в Португалия ще глобяват летовниците, които се движат по плажовете без защитни маски, заяви през днешния ден в. " Жорнал де нотисиаш ".

Освен това на плажовете ще би трябвало да се съблюдава отдалеченост от 1,5 метра. Нарушителите на разпоредбите ще бъдат глобявани от 50 до 100 евро. Сезонът на морските почивки в редица португалски райони стартира на 15 май, припомня изданието.

На 1 май в Португалия стартира последната фаза от смекчаването на противовирусните ограничавания. Всички магазини и молове могат да работят до 21.00 часа в делнични и до 19.00 часа в празнични дни. Ресторантите и сладкарниците посрещат групи до шест души в пространствата и до 10 души на терасите до 22.30 часа всеки ден. От 1 май са позволени и всички спортни действия навън. Дистанционната работа обаче остава наложителна до края на годината.

По последни данни в Португалия са открити до момента над 840 000 инфектирани с ковид, а жертвите му са 16 998. В края на декември в страната стартира имунизационна акция.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР