Служителите на реда са на възраст между 30 и 40

...
Служителите на реда са на възраст между 30 и 40
Коментари Харесай

Състоянието на четиримата пострадали жандармеристи край Царево не позволява да бъдат разпитани

Служителите на реда са на възраст сред 30 и 40 година, най-младият от тях е с 5 години стаж в системата, а останалите с по 15 година

Състоянието на четиримата потърпевши жандармеристи след челния конфликт сред два служебни автомобила край Царево не разрешава те да бъдат разпитани, с цел да се откри с по-голяма тъкмо какво тъкмо е станало, с цел да се стигне до случая. Това удостовери преди минути прокурор Мария Маркова, която даде детайлности за следствието и формираното досъдебно произвеждане по случая.

Пострадалите са в УМБАЛ-Бургас, където лекарите не разрешават техни сътрудници да ги разпитат, тъй като се правят проучвания и интервенции. Трима са по-тежко ранените след случая, а единият жандармерист се е разминал много по-леко. Те са на възраст сред 30 и 40 години, с по 15 години стаж за гърба си, като най-младият е от 5 години в системата на Министерство на вътрешните работи, обясни прокурор Маркова.

Работи се по няколко версии за повода за необикновената злополука. Към момента е ясно, че тя е станала към 8 ч. тази заран – по ярко, в миг, в който жандармеристите, ситуирани да обслужват регион „ Резово ” са правели замяна на промените. От Прокуратурата отхвърлиха да потвърдят или отрекат, че единият лидер е задремал зад кормилото и допълниха, че се разисква версията за техническа нередовност или човешка неточност.

Няма данни и за това с каква скорост са се движели двата автомобила. Според прокурор Мария Маркова, най-вероятно тя е била в границите на естественото, само че откакто преминат техническите експертизи ще стане ясно каква тъкмо е била тя. Данни за съществуването на спирачен път не бяха изнесени.  

 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР