Служителите на ПФК Левски са получили по половин заплата миналата

...
Служителите на ПФК Левски са получили по половин заплата миналата
Коментари Харесай

В "Левски" получили по половин заплата миналата седмица

Служителите на ПФК " Левски " са получили по половин заплата предходната седмица, преди да бъдат разпуснати поради изключителното състояние в страната по отношение на битка с пандемията от ковид, оповестиха от клуба на формалния си уебсайт.

" Сините " са платили и част от неотложните разноски.

Междувременно от клуба опровергаха появилите се информации, че през днешния ден футболистите за получили заплатите си.

" Обръщаме се към Вас в тези тежки за България и целия свят времена, с цел да Ви осведомяваме публично, че появилата се в медиите през днешния ден информация за изплатени заплати на футболистите от първия тим на ПФК " Левски " е неистина. Откакто дружно стартирахме дарителската акция в интерес на обичания ни клуб, ние поехме към Вас един ангажимент – в подмяна на Вашата скъпа помощ да отчитаме всяка стотинка, която сте дали на клуба под формата на подаяние, закупуване на билети, абонаментни карти или продукти от клубния магазин.

Вече втори месец съблюдаваме това свое заричане и нямаме никакво желание да го нарушаваме. През тази седмица клубът не е правил никакви заплащания, защото оперативните разноски с падежна дата бяха обслужени през предходната седмица в деня, в който администрацията и футболистите бяха разпуснати поради наложените ограничения в битката с ковид. За всяко перо Вие ще получите доклад, както е било до момента – в формалните канали на клуба. Там, където е достоверната информация за протичащото се в обичания ни клуб ", се споделя в известието на формалния уебсайт на " Левски ".
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР