Служителите на ОДМВР - Пловдив ще отдадат днес почит към

...
Служителите на ОДМВР - Пловдив ще отдадат днес почит към
Коментари Харесай

Полицаи от Пловдив и Асеновград отдават почит на загиналите си колеги от Бургас

Служителите на ОДМВР - Пловдив ще отдадат през днешния ден респект към паметта на двамата починали сътрудници от Бургас и ще засвидетелстват съпричастност към тъгата на техните близки. Това ще стане в 13:00 часа, тъкмо когато е погребението на двама служители на реда. Поклонението пред тленните остатъци на Йордан Илиев (31 г.) и Атанас Градев (43 г.) ще се състои в траурната зала на гробищния парк в Бургас.

В Пловдив униформените ще почетат свои сътрудници на бул. " Шести септември ". Както и на изхода на Карлово в посока Пловдив. В Асеновград патрули създадат същото до черквата Св. Атанасии на кръговото кръстовище сред ул. " В. Левски " и ул. " Цар Иван Асен ".

Както е известно, Те изгубиха живота си през вчерашния ден сутринта на кръстовище „ Трапезица “, откакто рейс, пренасящ мигранти, блъсна патрулката, в която са се намирали.

Илиев, 31 година, е бил старши служител на реда в бранш " Охранителна полиция ” към Първо районно ръководство в Бургас. Служил е в системата на Министерство на вътрешните работи седем години. Три пъти е награждаван за проявен подвиг, скоро е трябвало да мине на по висока служба в " Криминална полиция "  

Атанас Градев, 43 година, е бил пълководец на поделение в бранш " Охранителна полиция " към Първо районно ръководство - Бургас. Имал е 18 години стаж. Също награждаван и без нито наказване.

 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР