Служителите на Областна администрация Пловдив днес слязоха за ден от

...
Служителите на Областна администрация Пловдив днес слязоха за ден от
Коментари Харесай

Областните служители пеша днес

Служителите на Областна администрация Пловдив през днешния ден слязоха за ден от колите си и дойдоха на работата  пешком, с колела или с градския превоз. Така станаха съпричастни националната акцията в Седмицата за пътна сигурност, която минава под мотото „ Остани жив! Пази живота! “.

„ Ако всеки най-малко веднъж в седмицата се откаже от автомобила си, ще способства за понижаване на рисковете по пътищата, а също възстановяване качеството на въздуха в своето обитаемо място “, коментира  регионалният шеф доктор инж. Илия Зюмбилев.

Двигател на самодейността е заместител регионалният шеф Атанас Ташков, който е и ръководител на Областната комисия за сигурност на придвижването.

Дните на сигурността на пътя за Република България – 2023 година се организират под патронажа на Калин Стоянов – Министър на вътрешните работи, а 20 септември е разгласен за Ден без починали на пътя. Целта на акцията е посредством всички вероятни средства за връзка да се разпространява в най-висока степен и измежду оптимален брой хора концепцията за НУЛА починали при пътнотранспортни катастрофи най-малко за един ден.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР