Служителите на гръцкия частен сектор се насърчават да работят от

...
Служителите на гръцкия частен сектор се насърчават да работят от
Коментари Харесай

В Гърция спират да работят за днес заради лошо време и бури

Служителите на гръцкия частен бранш се предизвикват да работят от вкъщи си през днешния ден, 15 октомври, до момента в който общественият бранш ще остане затворен, предвид на втория ден от тежкото метеорологично събитие, наречено Ballos (Балос).

Единствените публични услуги, които ще работят през днешния ден са тези, нужни за оправянето с следствията от бурята, в това число локалните управляващи, разгласи министърът на климата и гражданската отбрана Христос Стилианидес късно нощес след изключителна среща в министерството, съобщи БГНЕС.
 Проливни дъждове и бурята Балос потопиха елементи от Атина под вода Проливни дъждове и бурята " Балос " потопиха елементи от Атина под вода
Проливният дъжд и новата стихия „ Балос “, които удариха Гърция, провокираха проблеми в доста елементи на страната, а жителите на...

Министърът също по този начин разгласи възбрана за придвижване през нощта (от 1 часа сутринта до 8 часа днес) по крайбрежните булеварди Посейдонос в южна Атина и авеню Кифисос в западна Атина, които бяха наводнени по -рано денем.

Училищата ще останат затворени в Корфу, Самос, Икария, Атика, Халкидики и Евия.

Очаква се времето да се утежни от 6:00 часа сутринта, което ще засегне най-много остров Евия и Халкидики в Северна Гърция, както и Самос, Икария и островите в Източното Егейско море.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР