Служителите на Citigroup в Съединените щати, които няма да бъдат

...
Служителите на Citigroup в Съединените щати, които няма да бъдат
Коментари Харесай

Американска банка ще уволнява неваксинираните си служители, други ще работят от вкъщи

Служителите на Citigroup в Съединените щати, които няма да бъдат имунизирани против Covid-19 до 14 януари, ще бъдат пуснати в неплатен отпуск и уволнени в края на месеца, в случай че не получат здравно освобождение, заяви CNN.

Американската банка, която разгласи проекта си да наложи нови правила за имунизиране през октомври, в този момент е първата огромна институция на Уолстрийт, която следва политика за имунизиране.

Този ход идва в миг, когато финансовата промишленост се бори с това по какъв начин безвредно да върне чиновниците в офиса и да се върне към естественото положение, защото новият вид Омикрон се популяризира неудържимо.
Брижит Бардо отхвърля Коронавирус имунизацията поради „ алергия към химикали “
Брижит Бардо, която от години се е отдръпнала в Сен Тропе в Южна Франция, изяснява нежеланието си да се имунизира с алергия към химическ...
Прочети повече
Други огромни банки на Уолстрийт, в това число Goldman Sachs (GS), Morgan Stanley (MS) и JPMorgan Chase (JPM), са помолили някои свои неимунизирани чиновници да работят от у дома, само че нито една не е стигнала до такава степен, с цел да стартира със съкращения.

Докато Citigroup беше първата банка на Уолстрийт, която наложи наложителни ваксини, няколко други огромни американски компании вкараха правила за „ без ваксина, без работа “, в това число Гугъл и United Airlines, в друга степен на суровост.

Повече от 90 % от чиновниците на Citigroup са изпълнили отговорностите си до момента и този брой нараства бързо, сподели източник, осведомен със обстановката.

Citigroup разгласи, че ще прави оценка изключенията по религиозни, медицински или други аргументи за всеки обособен случай.

Още от АМЕРИКА:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР