Служители от ВМЗ Сопот подкрепиха идеята на правителството на България

...
Служители от ВМЗ Сопот подкрепиха идеята на правителството на България
Коментари Харесай

ВМЗ Сопот подкрепи с митинг идея на правителството

Служители от ВМЗ Сопот поддържаха концепцията на държавното управление на България за съкращаване или цялостно премахване на медиаторите при осъществяването на търговски покупко-продажби сред държавните компании от Военнопромишления комплекс (ВПК) и други търговски организации. Това заяви за Фокус ръководителят на Синдикат „ Подкрепа” към ВМЗ Димитър Атанасов.

В позицията, която е била изчетена пред служащите се споделя, че „ това деяние на страната би довело до повишение равнището на облага на предприятията от Военнопромишления комплекс и реинвестиране в следствие за реализиране на по-добри здравословни и безвредни условия на труд, асимилиране на нави артикули с по-висока добавена стойност, по-силна обществена политика и отговорност към целия личен състав на дружеството”.

„ За първи път от доста години страната демонстрира ангажираност към Военнопромишления комплекс на България, целяща излекуване и модернизиране и едно по-високо заплащане за труда на хората”, написа още в позицията на синдикатите.

Позицията беше приветствана и подкрепена от всички служащи, защото е изцяло в тяхна отбрана и в техен интерес”, заяви секретарят на КТ „ Подкрепа” във ВМЗ Красимир Цветков. Ако реализираме тези цели, ще е огромен триумф за нас”, добави той и подсети, че когато синдикатите на предприятието се захванат с нещо постоянно реализират крайната си цел.

На митинга през днешния ден са излезли към 300 души, защото предприятието има доста контракти и не е допустимо да се прекъсва индустриалния развой, прецизираха синдикалистите.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР