Служители от отдел "Криминална полиция" при областната дирекция на МВР

...
Служители от отдел "Криминална полиция" при областната дирекция на МВР
Коментари Харесай

Закопчаха македонци, разбили каса с пари и оръжие в Бургас

Служители от отдел "Криминална полиция " при регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Бургас и Пето Районно ръководство са открили причинителите на кражба на сумата от 1 500 лева, златен мъжки пръстен, военен револвер, дружно с пълнител и 18 бойни патрона за него, както и връзка секретни ключове, благосъстоятелност на 57-годишен локален гражданин.
Кражбата е осъществена на 3 септември за времето от 10.30 часа до 12.30 часа от вкъщи му, ситуиран на ул. "Перущица ", посредством взломяване на входната врата и неподвижна железна каса, намираща се в жилището. Това са двама македонски жители на 33 и 35 години, които са арестувани.
Същите се придвижвали с лек автомобил "Ауди " А3, с македонска регистрация. Извършени са голям брой дейности по следствието, измежду които оглед, разпити на очевидци, претършуване и изземване. В колата на македонците са открити и конфискувани откраднатият златен пръстен, бойният револвер с пълнителя и намиращите се в него бойни патрони.
Материалите по случая са докладвани в Бургаска районна прокуратура, като с прокурорско разпореждане причинителите са арестувани за период до 72 часа.
С определение на Бургаски областен съд от 6 септември е взета мярка за неотклонение "задържане под стража ".
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР