Служители от Окръжната дирекция на МВР в Русе е разкриха

...
Служители от Окръжната дирекция на МВР в Русе е разкриха
Коментари Харесай

Откриха високотехнологична оранжерия за марихуана в гр. Бяла

Служители от Окръжната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Русе е разкриха високотехнологична оранжерия за произвеждане на марихуана в град Бяла, оповестиха от Министерството на вътрешните работи.

Помещенията, в които е отглеждана наркокултурата са оборудвани с осветителна, климатична и поливна система, и с други уреди.

Криминалистите са пристъпили към акцията след сигнал за нерегламентирана активност в зарязан обект в града. Предприето е наблюдаване на мястото, данните от сигнала са доказани и е изяснено, че става въпрос за сграда с стеснен достъп.

Установено е че има човек, навестяващ от време на време обекта - 42-годишен мъж , който е арестуван .

В постройката са открити три огромни пространства за развъждане на марихуана. Към момента са открити към 1700 саксии със засадени и пораснали наркотични растения, както и изсушена тревна маса. По случая е формирано досъдебно произвеждане в Окръжната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Русе, правят се процесуално-следствени дейности под надзора на окръжната прокуратура в регионалния град.

По думите на окръжния прокурор Георги Георгиев, при този случай са открити най-хубавите като състав и най-голямо количество от този тип растения, както и най-добре оборудваната закрита ферма, на която са се натъквали чиновниците на реда в региона.

По всичко проличава, че става въпрос за сериозна, дълготрайна инвестиция , допълниха от прокуратурата.
 Откриха над 50 кг марихуана край Свиленград
Откриха над 50 кг марихуана край Свиленград

Задържани са четирима мъже, измежду които татко и син
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР