Служители от областната дирекция на МВР-Плевен предприели действия по разследване

...
Служители от областната дирекция на МВР-Плевен предприели действия по разследване
Коментари Харесай

Задържаха 21-годишна джебчийка в Плевен

Служители от регионалната дирекция на МВР-Плевен подхванали дейности по следствие на сигнали за осъществени джебчийски обири в регионалния град в края на ноември, оповестиха от полицията.
За определяне и задържане на причинителите е извършена профилирана полицейска интервенция на 23 декември. В акцията са взели участие чиновници на бранш "Криминална полиция " при Първо РУ-Плевен, бранш "Противодействие на престъпната престъпност ", бранш „ Базова научно-техническа лаборатория “ и бранш "Специални тактически дейности " при регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи.
В хода й, бил тестван частен дом в Червен бряг, населяван от 21-годишна. Там били открити облекла, обувки, шапки, шалове, дамски чанти, мобилни телефони и сим карти, имащи отношение към водено следствие и към осъществените джебчийски обири на територията на регионалния град, както и парична сума в разнообразни валути.
На адреса са открити и още трима - двама мъже и жена, всички от Червен бряг. На всички е наложена полицейска мярка за период до 24 часа. 21-годишното момиче, е привлечена към наказателна отговорност.
Продължава работата по формираното досъдебно произвеждане под надзора на прокуратурата.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР