Служители от Четвърто Районно управление – Бургас оказали съдействие на

...
Служители от Четвърто Районно управление – Бургас оказали съдействие на
Коментари Харесай

Собственичка на магазин и клиент извършиха граждански арест на крадец

Служители от Четвърто Районно ръководство – Бургас оказали подпомагане на двама бургазлии – 48-годишна жена, собственник на магазин за плодове и зеленчуци и нейн клиент – 41-годишен мъж, осъществили цивилен арест на причинител на портейл със сумата от 550 лева, персонални документи и дебитни карти, благосъстоятелност на дамата.

Установено е, че това е 42-годишен престъпно проявен и осъждан мъж от бургаския квартал "Победа ", който на 14.11.т.г. към 11.40 ч. влезнал в магазин за плодове и зеленчуци, ситуиран на ул. "Балкан ", като след разконцентриране на собственичката / посредством искане за разглеждане на разнообразни артикули/, съумял да открадне дамския й портфейл, след което излязъл от магазина.

Жената установила кражбата и се развикала, като на помощ й се притекъл 41-годишния нейн клиент, оповестиха от ОДМВР-Бургас.

Двамата побягнали след причинителя на кражбата по ул. "Залесителна " в посока бул. "Захари Стоянов ", като съумели да задържат престъпно проявения и осъждан бургазлия, в който пристигналите на място служители на реда намерили откраднатия портфейл дружно със сумата, персоналните документи и дебитните карти.



42-годишният бургазлия е арестуван за период до 24 часа. По случая е формирано бързо произвеждане.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР