Служители на затворите в страната се събраха пред Министерството на

...
Служители на затворите в страната се събраха пред Министерството на
Коментари Харесай

Служители на затворите на протест за заплати -

Служители на пандизите в страната се събраха пред Министерството на финансите, където чакат да се организира среща на министрите на правораздаването Надежда Йорданова и финансовия ѝ сътрудник, заяви Българска национална телевизия. 

Надзирателите упорстват за нарастване на заплатите след извършена оптимизация в Главната дирекция " Изпълнение на наказванията ". От синдиката на чиновниците на пандизите в България обявиха, че дават цялостна поддръжка на правосъдния министър за по-високи заплати против промени в Главната дирекция “Изпълнение на наказванията ”.

Те обаче считат, че дейностите на депутатите демонстрират отвращение да се срещнат с представители на синдиката и да поддържат с болшинство предложенията за нарастване на възнагражденията. 

Заради което чиновниците на пандизите оповестяват за ескалация на неодобрение измежду заетите в бранша.

" По нашите претенции главно остана настояването за нарастване на работните заплати, както сме подали не веднъж - 25 %, ние останахме отвън рамката, гласувана в Народно събрание, на МРВ се дадоха пари, на нашето министерство - не ", сподели Ясен Тодоров, ръководител на УС на ССЗБ
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР