Служители на участъка в с. Червена вода са разкрили извършител

...
Служители на участъка в с. Червена вода са разкрили извършител
Коментари Харесай

Задържаха 23-годишен крадец, обрал няколко апартамента

Служители на сектора в с. Червена вода са разкрили причинител на две взломни обири, осъществени през януари, оповестяват от полицията в Русе.

При първия случай е обявено за открита взломена входна врата на апартамент на ул. „ Птицекланница “, от който липсвали тв приемник, рутер, чопър, мобилен телефон, дамски златни бижута, пари в лв. и турски лири, както и други движимости.

Сигналът за втория бил, че за времето от 20 до 31 януари от парцел, намиращ се на същата улица, след взломяване на входна врата е осъществена кражба на разнообразни движимости, като тонколони, усилвател, DVR „ Hikvision “, шлайф, перфоратор, акумулаторен винтоверт и други на обща стойност за към 2000 лева

В резултат на извършените оперативно-издирвателни дейности чиновниците на сектор „ Червена вода “ при Второ районно управление (на МВР) – Русе открили, че причинител на двете похищения е 29-годишен мъж, познайник на правораздавателните институции. Полицаите са открили и движимости от кражбите. Работата по случаите продължава.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР