Служители на сектор Противодействие на икономическата престъпност при Областната дирекция

...
Служители на сектор Противодействие на икономическата престъпност при Областната дирекция
Коментари Харесай

МВР проверява поръчка за 215 бона в Кърджали

Служители на бранш " Противодействие на икономическата престъпност " при Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Кърджали са почнали инспекция за осъществено закононарушение във връзка със подписан контракт за социална поръчка сред община Кърджали и еднолично сдружение с лимитирана отговорност на обща стойност 215 000 лв. с Данък добавена стойност, заяви районният пресцентър на полицията, представен от Българска телеграфна агенция.

Предмет на контракта е " Поддържане на озеленителни площи за необятно публично прилагане на територията на град Кърджали ", като се дава опция на юридическото лице да получи обилни финансови средства за характерна активност, за която в община Кърджали действа общинско дружество с назначен личен състав. Договорът и все още е настоящ, като по него е платена към този момент към половината от визираната сума.

Предстои събраните материали да бъдат докладвани в способената прокуратура. Работата по случая продължава, допълват от дирекцията на Министерство на вътрешните работи.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР