Служители на сектор Криминална полиция“ при РУ-Силистра задържаха трима за

...
Служители на сектор Криминална полиция“ при РУ-Силистра задържаха трима за
Коментари Харесай

Трима са задържани за държане с цел разпространение на наркотици при операция на силистренски криминалисти

Служители на бранш „ Криминална полиция “ при РУ-Силистра задържаха трима за държане за разпространяване на опиати в хода на профилирана полицейска интервенция против стандартната престъпност, извършена на 07 юли. Полицейските дейности са предшествани от авансово следствие и оперативно-издирвателна работа против наркоразпространението в района.

Около 21:00 часа след изхода на село Айдемир на построен контролно-пропускателен пункт бил спрян за инспекция движещ се в посока Русе лек автомобил „ Ауди “ с великотърновска регистрация, ръководен от 54-годишен. С него пътували двама мъже – на 49 година и на 36 година При осъщественото претършуване под едната предна седалка бил открит полиетиленов плик, съдържащ 1948 грама канабис.

Водачът и един от пасажерите имат голям брой престъпни прояви за закононарушения, свързани с опиати и се намират в изпитателен период на предишно наказание за идентични прояви. Третият мъж също е прочут на чиновниците на реда с противоправни действия.

Тримата са арестувани в полицейския арест за период до 24 часа, а с прокурорско разпореждане задържането им е удължено до 72 часа. Образувано е досъдебно произвеждане по член чл.354 а, алинея 1, от Наказателния кодекс. Разследването на случая продължава.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР