Служители на Седмо РУ в София са задържали 20-годишен младеж

...
Служители на Седмо РУ в София са задържали 20-годишен младеж
Коментари Харесай

Полицията хвана 20-годишен дилър с богат арсенал от дрога в Студентски град в София

Служители на Седмо районно управление (на МВР) в София са задържали 20-годишен юноша за владеене и разпространяване на опиати. Иззети са над 100 пликчета с четири типа дрога , оповестиха от Министерство на вътрешните работи.

В началото на седмицата в ж.к. " Студентски град " младият мъж направил усещане на служителите на реда със подозрително държание и бил спрян за инспекция. При персонален обиск у него били открити 58 пликчета с растителна маса, 56 - с вещество на бучки и прахуляк, три - с кристалообразно вещество, както и полиетиленов плик с 14 таблетки. Последвало претършуване на жилището му, откъдето са конфискувани още 39 пликчета с растителна маса, 10 - с вещество на бучки и прахуляк, шест - с кристалообразно вещество, и 31 таблетки. Иззети са общо 92.15 грама марихуана, 54.06 грама амфетамин, 20.83 грама МДМА, 2.08 грама метамфетамин и 1.89 грама кокаин.

По случая е формирано досъдебно произвеждане. Събраните материали са докладвани от полицията в Софийска градска прокуратура. Младежът е притеглен като обвинен за закононарушение по член 354 а от Наказателен кодекс. Първоначално той е бил арестуван с полицейска заповед за период до 24 часа, а в следствие престоят му в ареста е бил продължен до 72 часа с разпореждане на прокурор.
 Откриха три типа опиати до дома на мъжа, изхвърлил 9 кг хероин от колата си
Откриха три типа опиати до дома на мъжа, изхвърлил 9 кг хероин от колата си

Полицията откри бидон с 6.100 кг синтетичен чай за пушене, 3 кг амфетамин и 100 конопени семена
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР