Служители на Седмо районно управление в София са задържали 35-годишен

...
Служители на Седмо районно управление в София са задържали 35-годишен
Коментари Харесай

Задържаха британски гражданин, рушил в метрото

Служители на Седмо районно ръководство в София са задържали 35-годишен английски жител за заличаване и разваляне на имущество в региона на метрото в столицата. Това излиза наяве от Информационния бюлетин на Министерство на вътрешните работи, оповестен през вчерашния ден.

На 10 април чиновник на „ Метрополитен “ съобщил в районното ръководство, че в сектор сред две станции открил срязани похлупак на шахта, железна мрежа и железна стена, развален сензор, част от алармена система и повредена стена от тухли.

В резултат на подхванатите оперативно-издирвателни дейности бил открит и арестуван причинителят – 35-годишен английски жител.

След отчет на събраните материали по формираното бързо произвеждане в Софийска районна прокуратура, арестуваният е притеглен като обвинен по чл.216 от Наказателен кодекс. Наложена му е мярка „ задържане под стража “ за период до 72 часа.

От Министерство на вътрешните работи рапортуват и за арестуваните след срещата сред тимовете на ПФК „ ЦСКА- София “ и ПФК „ Левски “.

Задържани са осем лица – един за заличаване и разваляне на имущество в подлеза на Орлов мост, двама – с наркотични субстанции, двама – с пиротехнически произведения, един от които невръстен, 1 – за несъблюдение на полицейско разпореждане; жена, насочила агресивното си държание към полицейски чиновници и мъж, който влезнал в ролята си на регулировчик и попречил придвижването по пътното платно.

Източник: news24sofia.eu

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР