Служители на РУ-Исперих разкриха за часове извършителите на грабеж. Задържани

...
Служители на РУ-Исперих разкриха за часове извършителите на грабеж. Задържани
Коментари Харесай

Екшън в Дулово: Маскирани обраха на пътя мъж в БМВ

Служители на РУ-Исперих разкриха за часове причинителите на обир. Задържани са трима души от село Вазово на 21, 19 и 18 години. Това оповестиха от Министерство на вътрешните работи.

Потърпевшият 38-годишен мъж от село Вокил, община Дулово, пътувал с лек автомобил БМВ, ръководен от лице, с което се срещнал във Facebook, по правата сред селата Окорш и Тодорово на 9 октомври към 21.30 часа. На към 900 м след табелата за завършек на община Дулово ги застигнал автомобил, който им препречил пътя.

От него слезли двама мъже с маски на главите и със мощ и закани му лишили 4 броя златни ланци, 4 мъжки златни пръстена и сумата от 500 лева – всичко на обща стойност 8 500 лв..

В хода на започнатите незабавни целенасочени оперативно-издирвателни дейности, съгласувани с окръжния прокурор на Разград, е открито, че инкриминираните движимости са оставени в разнообразни заложни къщи и златарски ателиета на територията на Шумен. Иззети са по досъдебно произвеждане със съдействието на чиновници от ОДМВР-Шумен. Задържаните причинители на грабежа са престъпно непроявени. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР