Служители на реда са разкрили три престъпления в Монтанско, съобщиха

...
Служители на реда са разкрили три престъпления в Монтанско, съобщиха
Коментари Харесай

При спецакция: Полицията разкри три престъпления в Монтанско

Служители на реда са разкрили три закононарушения в Монтанско, оповестиха от Министерство на вътрешните работи.
Вчера, сред 9 и 17.30 часа, на територията на Участъците Якимово и Медковец е осъществена полицейска акция за противопоставяне на стандартната престъпност. При инспекциите на 52 моторни транспортни средства, 75 лица и 15 обекта са формирани 2 акта – по Закона за гражданската регистрация и по Закона за акцизите и данъчните хранилища и 11 фиша по Закона за придвижване по пътищата.
В хода на акцията са разкрити три закононарушения - кражба на животни и на дърва в село Якимово, както и владеене на акцизни артикули без български бандерол в село Комощица.
Служителите на локалния полицейски сектор са открили двама братя рецидивисти от Якимово, на 26 и 21 години, които създали признания за кражба на 9 пространствени куб. м. дърва от типа „ черница” и „ акация”, като 6 прочие куб.м. от тях са открити и върнати на кмета на общината, а останалите 3 – продадени. Установен е и 18-годишен престъпно проявен от същото село, направил кражба на 2 овце и конче на 5 месеца, благосъстоятелност на 76-годишен локален гражданин. Животните са върнати на стопанина.
При инспекция в дома на 71-годишен гражданин на село Комощица е открита полетиленова торбичка, съдържаща противозаконен ситно нарязан тютюн.
Работата по случаите продължава.

*Снимката е илюстративна
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР