Служители на реда са хванали софиянец, който е откраднал два

...
Служители на реда са хванали софиянец, който е откраднал два
Коментари Харесай

Задържаха софиянец, откраднал 2 велосипеда от училище в Монтана

Служители на реда са хванали софиянец, който е откраднал два велосипеда от двора на учебно заведение в Монтана, предадоха от пресцентъра на полицията в регионалния град.
И двете обири са осъществени на 11 ноември. Бандитът свил първата си плячка сред 10 и 11 часа. Собственикът на колелото е Н.Н., който е локален гражданин. По неговите думи цената на велосипеда е към 660 лв.. Малко след първата кражба, апашът се върнал на местопроизшествието, с цел да отмъкне и идната си плячка. За времето сред 15.30 и 16 часа младежът свил и второто колело. То е благосъстоятелност на локалния гражданин В.И. Той твърди, че цената на велосипеда е към 1 000 лв..
Полицаите са прегледали записи от наличните камери в двора на образователното заведение. Тогава открили, че причинителят е към 18-19-годишен, облечен с черен анцунг и черно яке. На записите се виждало по какъв начин бандитът взима велосипедите и се насочва в незнайна посока. След извършеното търсене, униформените намерили крадецът. Той е 18-годишен гражданин на столицата, с букви Н.А. Велосипедите са открити и върнати на притежателите им. Униформените са задържали софиянеца за осъщественото закононарушение.
По случая е формирано досъдебно произвеждане.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР