Служители на Първо РУ разследват сигнал за отнета голяма сума

...
Служители на Първо РУ разследват сигнал за отнета голяма сума
Коментари Харесай

Мъж изгоря с 8000 евро на бензиностанция


Служители на Първо районно управление (на МВР) проверяват сигнал за отнета огромна сума пари. За случая е обявено през вчерашния ден в полицията в Русе от мъж от град Левски.

Той разказал, че предходната вечер е пристигнал в Русе, дружно със собствен другар, също от различен град. Те спрели с колата си на бензиностанция в жк „ Дружба “. Докато разговарял с приятеля си, че има в себе си огромна сума пари в евро, които би трябвало да обмени и ще е належащо да потърсят къде по това време в Русе ще могат да създадат това, били заговорени от чужд млад мъж, който чул диалога. 

Непознатият им предложил подпомагане за обмяна на валутата, качил се в тяхната кола и споделил да карат към друга бензиностанция, намираща се на бул. Мидия Енос в Русе, където негов прочут ще направи обмяната. Когато стигнали там дал на ръка на „ услужливия “ мъж сумата от 8000 евро, той ги преброил и му споделил да го последва до паркиран против бензиностанцията различен автомобил с марка " Тойота ", като му обяснил, че неговия прочут ще му ги обмени.
 
Щом стигнали до въпросната кола, подал на лидера парите през прозореца, само че споделил че би трябвало да се " ревизират ". Веднага по-късно тойотата потеглила в посока автогарата, а незнайния мъж, който ги завел там избягал.

Сигналът е документиран от чиновниците на реда и е почнало следствие по случая. В Първо районно управление (на МВР) е формирано досъдебно произвеждане за закононарушение по член 206, алинея 1 от Наказателен кодекс.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР